Wie zijn wij

De mensen in onze kerk vormen een wonderlijke mengelmoes. Leeftijden en leefstijlen verschillen nogal. Wat ons samenbindt, is het geloof in God en de wens om dat geloof praktisch in te vullen, elke dag.

We komen iedere zondag bij elkaar om samen het geloof in God te vieren. En al doende proberen we te begrijpen wat dat betekent. We bidden en lezen in de bijbel. We zingen en laten ons inspireren. We hebben een lijst van voorgangers uit het hele land die afwisselend bij ons de overdenking verzorgen. Als we zingen worden we begeleid door een muziekgroep.
Tijdens de diensten op zondagmorgen is er een kinderprogramma in de bijzalen. Voor de allerkleinsten is er babyoppas, voor de kinderen is er zondagschool. Wij zien de kinderen als de volgende generatie en willen hen de inspirerende verhalen uit de Bijbel op hun eigen niveau aanbieden. Een enthousiast team kinderwerkers staat iedere zondag voor hen klaar. Naast hun eigen samenkomst wordt er ook altijd een kindermoment in de zondagse dienst ingezet. Het kindermoment verbindt de volwassenen met de kinderen.Wat geloven wij
Wat zijn baptisten
Unie van Baptisten Gemeenten